Γκουαρντιόλα: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Κανένα άγχος για την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ο Πεπ Γκουαρτνιόλα, ο οποίος τόνισε πως οι «πολίτες» δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.



Γκουαρντιόλα: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Το συγκρότημα του Καταλανού τεχνικού μπορεί να έχει μείνει εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου, με τον ίδιο ωστόσο να μην ανησυχεί για το γεγονός ότι η ομάδα του μπορεί να βρεθεί απέναντι σε έναν εκ των θεωρητικά «μη επιθυμητών» αντιπάλων της διοργάνωσης.

«Ξέρουμε ότι στην Ευρώπη μπορείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα από οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο δρόμο σου. Εμείς ωστόσο θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο και αυτό με κάνει χαρούμενο. Στις νοκ-άουτ φάσεις όλες οι ομάδες θα είναι έτοιμες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν» με τον Ισπανό ωστόσο να δηλώνει χαρούμενος που δεν θα κοντραριστεί με την Μπάγερν Μονάχου, αφού και η πρώην ομάδα του δεν κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα του τέταρτου ομίλου, μένοντας δεύτερη πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Όποιος αντιμετωπίσει την Μπάγερν θα υποφέρει. Είμαι χαρούμενος που δεν θα βρεθούμε εμείς απέναντί τους»