Ο Σουάρες μιλάει για τον Τζέραρντ και συγκινεί...

Η σχέση τους, δεν έμεινε στην τυπική των συμπαικτών σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Οι δυο τους έγιναν φίλοι, κυρίως για τα δύσκολα... Ο Λουίς Σουάρες ευχαρίστησε τον Στίβεν Τζέραρντ που πάντοτε στεκόταν στο πλευρό του και συγκινεί μιλώντας για τον θρύλο της Λίβερπουλ και τις στιγμές που πέρασαν μαζί στο «Άνφιλντ».  



Ο Σουάρες μιλάει για τον Τζέραρντ και συγκινεί...

Αναλυτικά το μήνυμα του Ουρουγουανού για την απόσυρση του Στίβεν Τζέραρντ:

«Στον αρχηγό. Στον συμπαίκτη. Στον φίλο.

Πήγα στη Λίβερπουλ, αφήνοντας μια ιστορική ομάδα για μια άλλη, ισάξιας ιστορίας. Και ανάμεσα στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, ήταν και ο Στίβεν Τζέραρντ. Μια μορφή του συλλόγου, της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και γενικότερα, έξω από τα εγχώρια. Ήταν παντού στην άμυνα, πολύ καλός σουτέρ, εξαιρετικός σκόρερ και πολύ ικανός πασέρ. Ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής.

Όσο περνούσε ο καιρός, καταλάβαινα γιατί ο Στίβεν ήταν ηγέτης. Είχε τη νοοτροπία του νικητή από τη φύση του, ήταν φιλόδοξος και από τους καλύτερους συμπαίκτες και συνεπείς, εκτός αγωνιστικού χώρου. Πάντοτε με στήριζε και με έμαθε να εκτιμώ τα σημαντικά πράγματα, καταφέρνοντας να μου βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά Στίβεν. Που ήσουν στο πλευρό μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Που με στήριζες ό,τι κι αν γινόταν και που μου έδωσες τόσες συμβουλές για όλα τα θέματα. Η σχέση μας δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο. Πάντοτε ήσουν εκεί μαζί μου όταν δεν ήταν οι άλλοι. Τόσες πολλές κουβέντες κάναμε, τόσες πολλές φορές με βοήθησες να ξανασκεφτώ καταστάσρις και πάντοτε μου μάθαινες πράγματα... Σαν μεγάλος αδελφός που συμβουλεύει και προσέχει τον μικρότερο.

Περάσαμε τόσα μαζί και παλέψαμε για μεγάλα πράγματα στη Λίβερπουλ. Αυτά θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας.

Φίλε μου, δεν θα περπατάς ποτέ μόνος...».