Ντάις: «Ο Μπάρτον προπονείται μαζί μας»

Στην επιβεβαίωση πως ο Τζόι Μπάρτον προπονείται με την ομάδα της Μπέρνλι προχώρησε ο Σον Ντάις.



Ντάις: «Ο Μπάρτον προπονείται μαζί μας»

Μετά το ανεπιτυχές πέρασμα από τη Σκωτία και τους Ρέιντζερς που έληξε άδοξα, ο Τζόι Μπάρτον έχει επιστρέψει στην Αγγλία, όπου προπονείται με την πρώην ομάδα του. Ο 34χρονος μέσος αγωνίστηκε πέρσι στους «κλάρετς», βοηθώντας τους να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ, προτού υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «μπλε» της Γλασκώβης.

Όπως ξεκαθαρίζει ο Ντάις, ο Μπάρτον δεν προπονείται ακόμα με την πρώτη ομάδα, αλλά δουλεύει ώστε να αποκτήσει ξανά φυσική κατάσταση. Ακόμη, ο 45χρονος αποκάλυψε πως υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του 34χρονου μέσου, εφόσον κρίνει πως αυτός βρίσκεται σε ετοιμότητα.

«Είχα πει πως αν μας χρειαστεί, θα τον βοηθήσουμε και τώρα προπονείται με εμάς. Δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα, δουλεύει περισσότερο τη φυσική του κατάσταση για την ώρα, εκτός αν κάτι αλλάξει. Δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί του αυτή τη στιγμή. Ο Μπάρτον απολαμβάνει την επιστροφή του και σιγά σιγά προετοιμάζεται. Θα συζητήσουμε μόνο αν δω ότι είναι έτοιμος», τόνισε ο Ντάις σχετικά με την περίπτωση του Τζόι Μπάρτον.