Μουρίνιο: «Όλοι χρειάζονται το χρόνο τους»

Εν αναμονή του κρίσιμου αγώνα με τη Φέγενορντ (24/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο συνέστησε  ηρεμία αλλά και υπομονή εκ μέρους όλων στην πορεία της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρησιμοποιώντας ως κατάλληλο παράδειγμα τον … προκάτοχο του, Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον!



Μουρίνιο: «Όλοι χρειάζονται το χρόνο τους»

«Ακόμα και ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ. εννοώντας τον Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον) χρειάστηκε μερικά χρόνια για να χτίσει μια τόσο επιτυχημένη περίοδο. Αν ο καλύτερος χρειάστηκε αυτόν τον χρόνο, σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι θα έχουμε ανάγκη κάποιο διάστημα υπομονής», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φέγενορντ, για να συνεχίσει λέγοντας πως και ο ίδιος περίμενε τις όποιες ... αναμενόμενες δυσκολίες της εν λόγω θέσης:

«Είναι μια δουλειά τόσο δύσκολη όσο την περίμενα. Δεν περίμενα πως θα είναι η δουλειά αυτή εύκολη. Είχα πει πως ήθελα να προσπαθήσω να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ αλλά την ίδια στιγμή σκέφτηκα πως ήταν μια επικίνδυνη προσέγγιση με τα λόγια μου. Ήξερα πως θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Παίζοντας καλά όμως, το μέλλον μπορεί να είναι λαμπρό. Η ομάδα είναι χαρούμενη με την κατεύθυνση που έχουμε, βάσει της δουλειάς που γίνεται και των δυνατοτήτων μας για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».