Δίκαιη η ισοπαλία για Βενγκέρ

Παρά το αυτογκόλ που δέχθηκε η Άρσεναλ και της στέρησε εν τέλει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-2), ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάσει της εμφάνισης και των προσπαθειών των δυο ομάδων.



Δίκαιη η ισοπαλία για Βενγκέρ

«Πήραμε έναν βαθμό. Μπορεί να είναι αρκετός, αλλά δεν ξέρεις και ποτέ. Υστερήσαμε σε δημιουργικότητα. Προσπαθήσαμε αρκετά, και επιστρέψαμε από το 0-1 για να προηγηθούμε με 2-1 αλλά χάσαμε το προβάδισμα από ένα αυτογκόλ (του Ιγουόμπι). Είμαστε δεύτεροι αυτή τη στιγμή και κατά 90 τοις εκατό θα είμαστε, ενώ θέλαμε την πρώτη θέση», σχολίασε ο Αλσατός τεχνικός, η ομάδα του οποίου πλέον θέλει όχι μόνο τη νίκη κόντρα στη Βασιλεία την τελευταία αγωνιστική, αλλά και στραβοπάτημα των Γάλλων με τη Λουντογκόρετς ώστε να τερματίσει πρώτη στον 1ο όμιλο.

«Αν και είχαμε καλά διαστήματα, δεν κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν μπροστά και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο εύκολα τους δώσαμε αυτό το γκολ απ’ το κόρνερ. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού παίξανε αρκετά επιθετικά και ήθελαν ξεκάθαρα τη νίκη. Πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις αυτό. Όταν προηγείσαι και δέχεσαι αυτογκόλ, μπορεί να σκεφτείς πως άξιζες τη νίκη, αλλά θεωρώ πως είναι ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα, βάσει των εκατέρωθεν ευκαιριών», συμπλήρωσε.