Ρανιέρι: «Το παραμύθι συνεχίζεται»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική της πρόκρισης στη νοκ-αουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο Κλαούντιο Ρανιέρι.



Ρανιέρι: «Το παραμύθι συνεχίζεται»

Την Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται σήμερα η Λέστερ (21:45), με τους πρωταθλητές Αγγλίας να χρειάζονται μόλις έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η προοπτική της πρόκρισης στην παρθενική παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γεμίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θεωρεί πως οι «αλεπούδες» συνεχίζουν ιδανικά από εκεί που σταμάτησαν πέρσι, με την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.

«Το παραμύθι συνεχίζεται, πετύχαμε κάτι εξαιρετικό την προηγούμενη σεζόν και το ξανακάνουμε και φέτος. Παίζουμε για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να φτάσουμε στη νοκ-αουτ φάση, πράγμα που θα είναι φανταστικό. Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι τόσο διαφορετικό από την Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχει η προοπτική να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, ένα εκπληκτικό επίτευγμα», τόνισε ο Ρανιέρι ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ που μπορεί να δώσει το εισιτήριο για τη φάση των «16».