Γκουντογκάν: «Δύσκολη δοκιμασία η Γκλάντμπαχ»

Τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία δείχνει να γνωρίζει καλά ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος περιμένει από τα «πουλάρια» να δυσκολέψουν αύριο (23/11, 21.45) τη ζωή της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Γκουντογκάν: «Δύσκολη δοκιμασία η Γκλάντμπαχ»

Καμία σχέση με το αντίστοιχο εντός έδρας παιχνίδι θα έχει αυτό των «πολιτών» με τη Γκλάντμπαχ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως σχολίασε και ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

«Είναι δυνατή ομάδα η Γκλάντμπαχ. Μπορεί να τους κερδίσαμε στο Μάντσεστερ με 4-0 αλλά στην έδρα τους έχουν άλλη δυναμική. Και η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να κερδίσει εδώ. Έχουμε την ικανότητα να τους κερδίσουμε επίσης, αυτός είναι ο στόχος μας. Ο ένας βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να είναι αρκετός, όμως ο προπονητής θα θέλει ξεκάθαρα να κερδίσουμε.

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να διανύσουμε, αλλά όλα έχουν να κάνουν με τις εμπειρίες που παίρνεις παίζοντας τέτοια παιχνίδια συνεχώς. Έκτοτε γνωρίζεις πως να παίζεις σε αυτά και πώς να προετοιμαστείς καταλλήλως. Ο αγώνας με τη Γκλάντμπαχ θα είναι δύσκολος αλλά θέλουμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι πάντοτε πλεονέκτημα το να είσαι πρώτος στον όμιλο, ακόμα και στη φάση των «16» το επίπεδο των αντιπάλων είναι ιδιαίτερα υψηλό», ήταν τα λόγια του Γερμανού μέσου αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.