Για τη νίκη-πρόκριση η Λέστερ

Τη νίκη που θα της δώσει και τυπικά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιδιώξει απόψε η Λέστερ (22/11 και 21:45 ώρα Ελλάδος) στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ», όπου υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.



Για τη νίκη-πρόκριση η Λέστερ

Την έκτη τους ήττα (2-1) στις δώδεκα πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ κατέγραψαν το Σάββατο (19/11) οι «αλεπούδες» κόντρα στη Γουότφορντ, μένοντας έτσι, μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, γεγονός που αυξάνει ακόμη περισσότερο τις απορίες σχετικά με το πώς γίνεται η ίδια ομάδα και περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας να παραπαίει στο πρωτάθλημά της, τη στιγμή που στο έβδομο γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης παραμένει πρώτη και αήττητη (τρεις νίκες και μία ισοπαλία) έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Από τη μεριά τους οι Βέλγοι μπορεί να επιβλήθηκαν την Παρασκευή (18/11) εκτός έδρας της Σεντ Τρούιντεν (1-0) για τη δέκατη πέμπτη αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος, ωστόσο, εξακολουθούν να παραμένουν στο μείον έξι από την κορυφή. Όσον αφορά το ευρωπαϊκό σκέλος, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, η Μπριζ έχει ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι μαθηματικές ελπίδες της για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ θα εξαλειφθούν αν δεν κερδίσει το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο Λέστερ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος, Ρούντι Μπουκέ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι COSMOTE SPORT 6 HD.

Τελευταία αγωνιστικά νέα:

Λέστερ: Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τραυματισμού τους Κάσπερ Σμάιχελ (τερματοφύλακας), Ισλάμ Σλιμανί (επιθετικός), Μπεν Τσίλγουελ (αμυντικός) και Ναμπαλί Μεντί (μέσος).

Κλαμπ Μπριζ: Ο Μισέλ Πρεντόμ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αμπντουλαΐ Ντιαμπί (επιθετικός), Μπιέρν Ένγκελς (αμυντικός) και Ρουντ Φόρμερ (μέσος).

Πιθανές εντεκάδες:

Λέστερ: Τσίλερ, Ερνάντεθ, Χουτ, Μόργκαν, Φουκς, Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Κινγκ, Μούσα, Οκαζάκι, Βάρντι.

Κλαμπ Μπριζ: Μπουτέγ, Φαν Ρέιν, Πουλέν, Ντένσβιλ, Κουλς, Κλάουντεμιρ, Σίμονς, Ισκιέρδο, Φάνακεν, Λιμπόμπε, Φόσεν.