Aπόδραση από το Πριγκιπάτο ψάχνει η Tότεναμ

Τη δική της αγωνιστική υπέρβαση ψάχνει απόψε (21.45, CΟSMOTE Sport4 HD) η Τότεναμ στο «Λουί Ντε» κόντρα στη Μονακό, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση από τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.



Aπόδραση από το Πριγκιπάτο ψάχνει η Tότεναμ

Με την … πλάτη στον τοίχο, μετά την προ τριών εβδομάδων εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν, οι Λονδρέζοι αναμένεται να τα δώσουν όλα απόψε στο Μονακό κόντρα στην τοπική ομάδα, με στόχο να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης μέχρι τέλους.

Μετρώντας πλέον τέσσερις βαθμούς στον 5ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Τότεναμ  δίνει την εντύπωση πως στα παιχνίδια που δίνει μακριά από το «Γουέμπλεϊ» τα πάει καλύτερα και αυτό «ανεβάζει» τις πιθανότητες της για το σημερινό ματς. Η Μονακό βέβαια, όπως απέδειξε και στο Νησί την 1η αγωνιστική των ομίλων αλλά και με την εν γένει παρουσία της, δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα, καθώς με οκτώ πόντους πια βρίσκεται πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» (υπό προϋποθέσεις ακόμα και σήμερα) την πρόκριση. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2 βαθμοί) και Λεβερκούζεν (6) συνθέτουν το άλλο ματς του ομίλου.

Στη Γαλλία και το «Σαμπιονά», οι Μονεγάσκοι μετά το νικηφόρο 0-3 επί της Λοριάν βρίσκονται στη 2η θέση με 29 βαθμούς, τρεις μόλις πίσω από τη Νις, ενώ τα «σπιρούνια» παρέμειναν το περασμένο Σαββατοκύριακο η μοναδική αήττητη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από τη νίκη-ανατροπή με τη Γουέστ Χαμ (3-2).

Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στους περσινούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με το αντίστοιχο παιχνίδι στο Πριγκηπάτο να λήγει ισόπαλο (1-1).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς.

Αγωνιστικά νέα των δυο ομάδων:

Moνακό: Στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αποψινή αναμέτρηση δεν θα βρίσκονται οι Ζοάο Μουτίνιο και Ναμπίλ Ντιράρ, που δεν έχουν επανέλθει πλήρως μετά τους τραυματισμούς τους.

Tότεναμ: Εκτός διάθεσης του Μαουρίσιο Ποκετίνο οι τραυματίες Λαμέλα (ισχύο), Αλντερβάιρελντ (γόνατο) και Ντέβις (αστράγαλος). Σκέψεις του Αργεντίνου τεχνικού να χρησιμοποιήσει τον Κίραν Τρίπιερ στο δεξί άκρο της άμυνας ώστε να ξεκουράσει τον Κάιλ Γουόκερ.

Πιθανές εντεκάδες των δυο ομάδων:

Moνακό: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Μεντί, Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Ζερμέν, Φαλκάο

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Ντάιερ, Φερτόνχεν, Ρόουζ, Γουανγιάμα,, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Άλι, Σον, Κέιν