Παράνοια της Σίτι, δίνει 200 εκατ.λίρες για Μέσι

Δημοσίευμα της Daily Mirror προκαλεί... ζαλάδα από τα μηδενικά στο ποσό που φέρεται να ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Λιονέλ Μέσι, εκτοξεύοντας την αξία της ακριβότερης, πιθανής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου στα 200 εκατ.λίρες!  



Παράνοια της Σίτι, δίνει 200 εκατ.λίρες για Μέσι

Το εν λόγω βρετανικό Μέσο κάνει λόγο για σκέψεις των αφεντικών του συλλόγου του Μάντσεστερ να προκαλέσουν σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τα 200 εκατομμύρια που προτίθενται να ξοδέψουν για να ντύσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ με τη γαλάζια εμφάνιση της Σίτι.

Μάλιστα, το συμβόλαιο που πιθανολογείται ότι θα προσφερθεί στον ποδοσφαιριστή για να υπογράψει, θα του γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό κατά 500.000 λίρες την εβδομάδα!

Τεράστια αφορμή για όλα αυτά τα σενάρια και τις πιθανότητες να ευσταθούν και να μην παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας των εκπροσώπων του Τύπου, είναι τόσο η οικονομική δυνατότητα των Αράβων ιδιοκτητών της Σίτι, όσο φυσικά και η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο το δημοσίευμα είναι οι πρόσφατες αναφορές στην άρνηση του Μέσι να υπογράψει νέο συμφωνητικό με τη Μπαρτσελόνα.