Αντσελότι: «Μέρος της ζωής η κριτική»

Η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν προκαλέσει τριγμούς στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι, με τον Κάρλο Αντσελότι να δέχεται τα «πυρά» του Τύπου για τις βαθμολογικές απώλειες. Ο Ιταλός προπονητής ωστόσο, τόνισε πως τα… βουνά είναι συνηθισμένα στα χιόνια και δεν πτοείται!



Αντσελότι: «Μέρος της ζωής η κριτική»

«Προφανώς η κριτική έρχεται μετά από κάθε παιχνίδι για την ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη. Τη μεγαλύτερη ευθύνη πάντα τη φέρει ο προπονητής, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αν η ομάδα δεν κάνει καλή δουλειά, τότε είναι λογικό να αποδίδονται ευθύνες. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό» υποστήριξε ο Αντσελότι και συνέχισε, επιδεικνύοντας τη δύναμη και το πάθος που απαιτείται για να φέρει εις πέρας το έργο που έχει αναλάβει τον πάγκο των «μπλε».

«Είμαι έτοιμος να δεχτώ οποιαδήποτε κριτική. Αυτή είναι η ζωή ενός προπονητή. Είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή μετά την ήττα από τη Μπέρμιγχαμ, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Όποιος είδε το παιχνίδι μπορεί να πει ότι παίξαμε πολύ καλά, σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στη Σάντερλαντ, πριν από μια εβδομάδα».