Πεπ: «Και εγώ έπινα με την εθνική»

Τη στήριξη προς το πρόσωπο του Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.



Πεπ: «Και εγώ έπινα με την εθνική»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι υψώνει «ασπίδα» υπεράσπισης προς τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για το γεγονός πως μέθυσε ενώ βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Ο Καταλανός τεχνικός δηλώνει με νόημα πως στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, το έριχνε και αυτός έξω όταν βρισκόταν σε αποστολή με την εθνική ομάδα. Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στον ίδιο τον Ρούνεϊ και όχι στην Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αρνούμενος όμως να σχολιάσει την προσωπική ζωή του αρχηγού της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας.

«Όταν ήμουν με την εθνική ομάδα έπινα κι εγώ που και που. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή σέλφι από τότε! Ο Γουέιν πίνει και είναι υπεύθυνος για αυτό. Δε νομίζω ότι πρέπει να είναι υπεύθυνη η ομοσπονδία για αυτό. Είμαστε αρκετά ώριμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Σέβομαι απόλυτα την προσωπική ζωή του καθενός. Δεν μου αρέσει να μιλούν για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε για την περίπτωση του Ρούνεϊ ο Πεπ Γκουαρδιόλα.