Κούμαν: «Οκ, ο Γιαγκέλκα ήπιε ένα ποτό»

Χαλαρός και χωρίς πρόθεση να τιμωρήσει τον Φιλ Γιαγκέλκα για την κατανάλωση αλκοόλ μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο παίκτης του ήπιε ένα ποτό και όλα... κουλ. «Θα περιμένουμε τον Ιανουάριο» είπε για Μέμφις.



Κούμαν: «Οκ, ο Γιαγκέλκα ήπιε ένα ποτό»

Οι δύο ποδοσφαιριστές κάθισαν να τα πιουν μετά τη νίκη των «τριών λιονταριών» στο βρετανικό ντέρμπι, με τον Ρούνεϊ να δημιουργεί το γνωστό των τελευταίων ημερών θέμα, όταν εμφανίστηκε «λιώμα» σε γάμο που γινόταν στο ξενοδοχείο.

Το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει και για τον διεθνή αμυντικό, με τον προπονητή του στην Έβερτον να αναφέρει:

«Όσον αφορά τον Ρούνεϊ, δεν είναι πρόβλημά μου, δεν αποτελεί παίκτη μου. Με τον Φιλ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ήπιε ένα ποτό μετά το ματς αλλά δεν ήταν κακή η συμπεριφορά του. Τα social media είναι επικίνδυνα, πρέπει να αποτελείς παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Μίλησα με τον Φιλ και αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα».

Παράλληλα αναφέρθηκε εκ νέου στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μέμφις από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας: «Με ενδιέφερε όταν ήμουν ακόμη στην Σαουθάμπτον και αυτό δεν έχει αλλάξει. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και θα κάνουμε δουλειά τον Ιανουάριο».