Παραμένει στον πάγκο της Σκωτίας ο Στράχαν

Στον πάγκο της εθνικής Σκωτίας θα συνεχίσει να κάθεται ο Γκόρντον Στράχαν, μετά από απόφαση της Σκωτσέζικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.



Παραμένει στον πάγκο της Σκωτίας ο Στράχαν

Απογοητευτικό είναι το ξεκίνημα της Σκωτίας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, στο οποίο μετρά τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα ματς. Παρά τις φήμες που αναπτύχθηκαν για ενδεχόμενη απομάκρυνσή του, ο Γκόρντον Στράχαν θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας, κερδίζοντας τη στήριξη της ομοσπονδίας.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή του 59χρονου στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, σε συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα (17/11) στη Γλασκώβη. «Το διοικητικό συμβούλιο έλαβε σήμερα υπόψιν την μέχρι τώρα πορεία της εθνικής ανδρών Σκωτίας στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018. Η απόφαση που ελήφθη είναι η συνέχιση της στήριξης του Γκόρντον Στράχαν και του επιτελείου του», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του, ο Σκωτσέζος εκλέκτορας τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα της Παρασκευής (σ.σ. ήττα 0-3 από την Αγγλία) αλλά αν σκεφτούμε την απόδοσή μας, πιστεύω ακόμα πως μπορούμε να επιστρέψουμε στον όμιλο. Υπάρχουν ακόμα 18 διαθέσιμοι βαθμοί και θα δώσουμε ότι έχουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».