«Υπήρχε διαφωνία με τη Σαουθάμπτον και το συμβόλαιο μου»

Tους πραγματικούς λόγους για τους οποίους άφησε τη Σαουθάμπτον αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν, επικαλούμενος την αδυναμία να έρθει ο ίδιος σε συμφωνία με το σύλλογο σχετικά με το νέο του συμβόλαιο.



«Υπήρχε διαφωνία με τη Σαουθάμπτον και το συμβόλαιο μου»

«O κύριος λόγος είναι ότι δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία σχετικά με την τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Επεσήμανα στον σύλλογο πως ήθελα να παραμείνω, και φτάνοντας στην τελευταία χρόνια του συμβολαίου μου θα είχαμε χρόνο να συζητήσουμε για το μέλλον», ανέφερε στο BBC o Oλλανδός, o oποίος μετά από δυο χρόνια παρουσίας στη Σαουθάμπτον (2014-2016) επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον, για να συνεχίσει αργότερα:

«Δεν υπήρχε περίπτωση για το κλαμπ να έκανε κάτι τέτοιο, καθώς ήρθαν αμέσως με νέο συμβόλαιο και ήμουν πραγματικά απογοητευμένος με το να συνεχίσω στη Σαουθάμπτον. Με την Έβερτον, άρχισα να ακούω για το πρότζεκτ τους και θεώρησα πως ήταν καλή χρονικά στιγμή για να συνεχίσω εδώ, κάτι που δεν ξέρω αν θα ήταν πιθανό στη Σαουθάμπτον», απαντώντας έτσι εν μέρει σε πολλούς που τον κατέκριναν πως εγκατέλειψε τους «Αγίους» για οικονομικούς ουσιαστικά λόγους.