Κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη ο Ρούνεϊ!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ απολογήθηκε ενώπιον του προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και του τεχνικού διευθυντή της FA, Νταν Άσγουορθ, παραδεχόμενος ότι εικόνες όπως αυτές που φαίνεται μεθυσμένος δεν αρμόζουν σε έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί τη χώρα του και έχει τόση επιρροή στις νεαρές ηλικίες.  



Κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη ο Ρούνεϊ!

Οι φωτογραφίες ντροπής με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φαίνεται μεθυσμένος μετά το ματς με τη Σκωτία προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και, ως όφειλε, ο ίδιος πήρε σήμερα θέση!

Εκπρόσωπός του αποκάλυψε ότι ο 31χρονος άσος συναντήθηκε με τους Σάουθγκεϊτ και Άσγουορθ και ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη εικόνα του, δείχνοντας να έχει μετανιώσει…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Φυσικά και ο Γουέιν λυπάται για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα. Παρόλο που ήταν ημέρα ρεπό για όλη την ομάδα, αντιλαμβάνεται ότι εικόνες σαν και αυτές είναι απαράδεκτες για κάποιον σαν εκείνον.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Γουέιν μίλησε προσωπικά με τους Σάουθγκεϊτ και Άσγουορθ και ζήτησε συγγνώμη. Θα ήθελε επίσης να απολογηθεί και σε όλους τους νέους φιλάθλους που τον είδαν σε αυτή την κατάσταση».