Διαψεύδει για Τζέραρντ ο Ρότζερς

«Φρένο» στις φήμες που θέλουν τη Σέλτικ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Στίβεν Τζέραρντ προσπάθησε να βάλει με δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς.



Διαψεύδει για Τζέραρντ ο Ρότζερς

Ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του είναι πλέον ο Στίβεν Τζέραρντ, μετά την αποχώρησή του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο 36χρονος μέσος εξετάζει τις επιλογές του, χωρίς να ξεκαθαρίζει το αν θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Στους πιθανούς «μνηστήρες» που θα διεκδικήσουν τον Τζέραρντ έχει προστεθεί και η Σέλτικ, κυρίως λόγω της τριετούς συνεργασίας του προπονητή των «καθολικών», Μπρένταν  Ρότζερς με τον Άγγλο μέσο στη Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός των Σκωτσέζων ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως δεν έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ της ομάδας του και του άλλοτε αρχηγού των «κόκκινων».

«Ο Στίβεν είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και πέρασα κάποια χρόνια μαζί του στη Λίβερπουλ όπου ήταν εξαιρετικός. Το να δουλέψω μαζί του ήταν φανταστικό, αποφάσισε να πάει στην Αμερική και είμαι σίγουρος πως τα πήγε καλά εκεί. Δεν ξέρω από που προκύπτουν αυτές οι συζητήσεις αλλά οι ειδήσεις σχετικά με μεταγραφές παραμένουν πάντα εντός του συλλόγου», αναφέρει ο Ρότζερς.