Εκτός με Άρσεναλ ο Ραμπιό

Έναν... πονοκέφαλο λιγότερο φαίνεται πως θα έχει σε μία εβδομάδα από τώρα (23/11) ο Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο Γάλλος διεθνής μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντριάν Ραμπιό, αποχώρησε τραυματίας από τo φιλικό της Εθνικής του ομάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι σχεδόν βέβαιη η μη συμμετοχή του στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης στο «Έμιρεϊτς».



Εκτός με Άρσεναλ ο Ραμπιό

«Νομίζω ότι η υπόθεση έχει κλείσει, όσον αφορά την Άρσεναλ. Βγήκα εκτός γιατί ένιωσα έναν σπασμό στο πόδι μου. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να συνεχίσω. Πιθανότατα πρόκειται για σκίσιμο, αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω, γιατί ακόμα δεν ξέρω τι συνέβη», τόνισε ο 21χρονος χαφ που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «τρικολόρ» στους άνδρες, στη φιλική αναμέτρηση της Λανς που έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0).

Ο ποδοσφαιριστής θα προβεί τις ερχόμενες ημέρες σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και το χρονικό διάστημα της αποχής του από τα γήπεδα, πρέπει ωστόσο, να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή των Παριζιάνων για το ματς του Λονδίνου που θα κρίνει την πρωτιά του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.