Ντάιερ: «Θα τα... πούμε σύντομα με τον Ερέρα»

Γελοία, «βρώμικη» και περιττή χαρακτήρισε την ενέργεια του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα, να του δώσει αγκωνιά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του χθεσινού (15/11) φιλικού μεταξύ της Αγγλίας και Ισπανίας, ο παίκτης της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ, ο οποίος έδειξε να... αδημονεί για την εκ νέου συνάντηση των δυο τους σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ.



Ντάιερ: «Θα τα... πούμε σύντομα με τον Ερέρα»

«Αδιαφορώ αν κάποιος με κλωτσήσει ή κάνει κάτι αντίστοιχο, όμως τη στιγμή που μου έδωσε αγκωνιά στο πρόσωπο, εγώ είχα ήδη κάνει μία πάσα, ενώ η πράξη του έγινε αρκετά αργότερα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Για μένα, αυτό είναι απλά γελοίο. Δεν με ενδιαφέρει αν δύο αντίπαλοι ανταλλάξουν ορισμένες κλωτσιές ή κάτι σχετικό μέσα στο παιχνίδι, μα αυτό που έκανε ήταν «βρώμικο» και περιττό», σχολίασε ο αμυντικός μέσος της Τότεναμ και εμφανώς εκνευρισμένος συνέχισε:

«Εκείνος είπε ότι δεν το έκανε, αλλά θεωρώ πως είναι αρκετά ξεκάθαρο. Αν το παρακολουθήσει κανείς, θα δει τι μου έκανε, κάτι που νιώθω τώρα στο μάγουλό μου. Οπότε, εγώ ξέρω τι συνέβη και δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι ενέργειες»!

Μπορεί η ενόχληση του Ντάιερ να ήταν μεγάλη, ωστόσο κλείνοντας, επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας πως περιμένει την αναμέτρηση της 11ης Δεκεμβρίου μεταξύ των δύο συλλόγων τους στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλάισιο της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να συναντηθεί ξανά με τον Ίβηρα μέσο και να λύσουν την παρεξήγηση. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Όλα εντάξει, έτσι απλώς είναι το ποδόσφαιρο, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Για αυτό θύμωσα. Ήταν παράξενο και σίγουρα όχι καλό. Δεν χρειάζεται να μου απολογηθεί, πάντως. Θα τον δω σύντομα».