«Τύφλα» ο Ρούνεϊ! (pic)

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» δημοσίευσε στο χθεσινό (15/11) φύλλο της τα «οινοπνευματώδη» επινίκια του Γουέιν Ρούνεϊ μετά το ντέρμπι με τη Σκωτία, ενώ σήμερα (16/11) σε συνέχεια του ρεπορτάζ της, παρέθεσε στο εξώφυλλό της μία φωτογραφία του 31χρονου, ο οποίος φαίνεται να νιώθει μια μικρή ζάλη, έπειτα από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.



«Τύφλα» ο Ρούνεϊ! (pic)

Δεν γνωρίζουμε αν η μέθη του Ρούνεϊ οφείλεται στο εορταστικό κλίμα ύστερα από τη νίκη επί των Σκωτσέζων ή στο ότι έχοντας χάσει τη θέση του βασικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίνει για να... πνίξει τον πόνο του, ωστόσο, ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», αλλά και των «κόκκινων διαβόλων» είναι εμφανές ότι βρήκε αφορμή να τα «τσούξει» για λίγο.

Αυτό που μένει να μάθουμε μέσα στο ερχόμενο χρονικό διάστημα είναι αν η συγκεκριμένη αποκάλυψη που έγινε από το εν λόγω Μέσο θα δρομολογήσει εξελίξεις στις δύο ομάδες, στις οποίες αγωνίζεται -σε αμφότερες ως «κάπτεν»- ο Άγγλος μεσοεπιθετικός.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα κοντινό πλάνο από τη φωτογραφία του «εύθυμου» Γουέιν Ρούνεϊ, όπως αποτυπώθηκε στο εξώφυλλο της «Sun».