Σάουθγκεϊτ: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος»

Το ότι θα του ήταν δύσκολο να συγκινηθεί περισσότερο από την εμφάνιση των παικτών του, δήλωσε ύστερα από το φιλικό στο «Γουέμπλεϊ» και την ισοπαλία (2-2) με την Ισπανία ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρά το «σοκ» της ισοφάρισης από τον αντίπαλο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματά του λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης (στο 89’ και το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων).



Σάουθγκεϊτ: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος»

«Πιστεύω ότι κάναμε μία φανταστική εμφάνιση και μία φανταστική προσπάθεια. Από τον τρόπο που πιέσαμε, ιδιαιτέρα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ξέρουμε το επίπεδο βελτίωσης που έχει επιτευχθεί στην ομάδα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος από την προσπάθεια των παικτών μου να εφαρμόσουν όλα όσα θέλαμε», τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 46χρονος προπονητής των «τριών λιονταριών», ο οποίος, σχετικά με το παιχνίδι ανέφερε ακόμη:

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω από τους ποδοσφαιριστές μου κάτι παραπάνω. Ίσως μακροπρόθεσμα, το να μην έχουμε κερδίσει παιχνίδια, όπως αυτό, να αποδειχθεί καλύτερο για εμάς, επειδή τώρα πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχω λατρέψει την εμπειρία που βιώνω και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φέρει εις πέρας την αποστολή που μας ανατέθηκε (αναφερόμενος στους αγώνες που έχει αναλάβει ο ίδιος και οι συνεργάτες του ως υπηρεσιακό προπονητικό επιτελείο της Εθνικής)».