Γλυτώνει τα... νυχτερινά παραστρατήματα ο Ρούνεϊ!

Τις εντυπώσεις προκάλεσε ο... μεθυσμένος Ρούνεϊ, τραβόντας τα βλέμματα σε πάρτι γάμου στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αποστολή της εθνικής Αγγλίας! Καμία τιμωρία προς τον παίκτη ωστόσο ξεκαθάρισε η FA!



Γλυτώνει τα... νυχτερινά παραστρατήματα ο Ρούνεϊ!

Μπορεί λόγω τραυματισμού να χάνει το σημερινό φιλικό ματς της Αγγλίας με την Ισπανία, ωστόσο την καλή διάθεση του φαίνεται πως δεν την χάνει ο Γουέιν Ρούνει! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο 31χρονος επιθετικός έκανε … guest εμφάνιση σε πάρτι γάμου στο ξενοδοχείο «Grove», με τους μάρτυρες βέβαια να λένε πως δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, και ενώ φορούσε τη φανέλα προπόνησης της εθνικής Αγγλίας, μια μέρα μετά τη νίκη κόντρα στους Σκωτσέζους.

Επίσης, θαμώνας του εν λόγω ξενοδοχείου ανέφερε πως ο Γουέιν Ρούνει βρισκόταν προηγουμένως στο μπαρ, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και άλλα μέλη της FA.

Πάντως, η FA ανακοίνωσε πως δεν θα προβεί σε κάποια τιμωρία κατά του παίκτη, από τη στιγμή που είχε δοθεί μια μέρα άδεια στους παίκτες και θεωρώντας επομένως πως δεν έκανε κάτι μεμπτό.