Κίον: «Ο Τζένκινσον πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση»

Μήνυμα προς τον Καρλ Τζένκινσον απέστειλε ο Μάρτιν Κίον, στον οποίο συνιστά να αποκτήσει πίστη στις δυνατότητές του.



Κίον: «Ο Τζένκινσον πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση»

Με τον Έκτορ Μπεγερίν να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, ο Αρσέν Βενγκέρ πρέπει να κοιτάξει για πιθανούς αντικαταστάτες.

Ένας από αυτούς είναι ο Καρλ Τζένκινσον, ο οποίος επέστρεψε στην Άρσεναλ μετά από δύο χρόνια δανεισμού στη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ. Παρά το γεγονός πως τον περασμένο Ιανουάριο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν, ο 24χρονος γύρισε στα γήπεδα τον περασμένο Οκτώβριο, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Ρέντινγκ για το Λιγκ Καπ.

Για αυτό το λόγο ο Μάρτιν Κίον προτρέπει τον νεαρό Άγγλο να έχει πίστη στις δυνάμεις του, ώστε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο ρόλο της αντικατάστασης του Έκτορ Μπεγερίν. «Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε πόσο καλά μπορεί να ανταπεξέλθει η ομάδα στους τραυματισμούς. Ο Καρλ Τζένκινσον είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και πρέπει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχει δοθεί δανεικός στο παρελθόν, έχει ωριμάσει και θέλω να τον δω να παίζει με περισσότερη πίστη. Ο Μπεγερίν το έχει ήδη αυτό και πιστεύει πως ανήκει σε υψηλό επίπεδο, ο Τζένκινσον πρέπει να αποκτήσει και αυτός πίστη στις δυνατότητές του»δήλωσε ο 50χρονος πρώην αμυντικός των «κανονιέρηδων».