Κόουλμαν: «Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Την πεποίθησή πως η ομάδα του έπρεπε να κατακτήσει το τρίποντο της νίκης, εξέφρασε αμέσως μετά τη λήξη του ισόπαλου (1-1) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Σερβία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (2018) ο προπονητής της Εθνικής Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν.



Κόουλμαν: «Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

«Η Σερβία είναι μία πολύ καλή ομάδα, έκανε σωστή συντήρηση δυνάμεων σε όλο το 90λεπτο και στο τέλος έβαλαν και το γκολ. Ο αγώνας αυτός μπορεί να θύμισε εκείνον κόντρα στη Γεωργία, ωστόσο, εκεί (με Γεωργία) δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα (σ.σ. χθες) θεωρώ ότι οι παίκτες μου είχαν εξαιρετική απόδοση και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή. Έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης», επισήμανε ο 46χρονος τεχνικός των «δράκων», ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση που ένιωσαν όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουαλίας ύστερα από την ισοφάριση του Μίτροβιτς, ένα μόλις λεπτό αργότερα μετά το σουτ του Μπέιλ που κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Σέρβων.

«Ελέγξαμε το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος και αυτό ήταν απογοητευτικό. Οι παίκτες μου είναι συντετριμμένοι», σχολίασε σχετικά ο Κόουλμαν.