«Δεν μπορώ να γίνω Τέρι»

Ο Εντέν Αζάρ ήταν ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου στο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία, ωστόσο δήλωσε πως για να γίνει κάτι τέτοιο και στην Τσέλσι έχει πολύ... δρόμο από τη στιγμή που υπάρχει ο Τζον Τέρι, στον οποίο, όπως τόνισε, δεν μπορεί να μοιάσει.



«Δεν μπορώ να γίνω Τέρι»

Στην παραδοχή ότι το να είσαι ένας αρχηγός όπως ο Τζον Τέρι δεν είναι και το πιο... εύκολο πράγμα στον κόσμο, φρόντισε να προχωρήσει ο Εντέν Αζάρ.

Ο άσος της Τσέλσι ηγήθηκε της χώρας του στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στην Ολλανδία, κάτι που αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (13/11) ματς κόντρα στην Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Ήταν καλό που ήμουν ο αρχηγός, το απόλαυσα. Προσπαθώ να είμαι ο ηγέτης στο γήπεδο, ίσως είναι κάτι νέο για μένα τώρα, ίσως έναν χρόνο μετά να είμαι ο αρχηγός», σημείωσε αρχικά.

«Θέλω να οδηγήσω το Βέλγιο στο Μουντιάλ. Θέλω να κερδίσω κάτι με τη χώρα μου, ελπίζω να το κάνω, αλλά είναι μακριά μέχρι στιγμής», προσέθεσε.

Αναφορικά για το αν προσδοκεί να φορέσει το περιβραχιόνιο και στην Τσέλσι, ο Βέλγος άσος δήλωσε:

«Ο Τζον Τέρι είναι ακόμα εδώ. Δεν θέλω να ακουμπήσω τον Τέρι. Δεν μπορώ να γίνω σαν τον Τέρι, δεν μπορώ να γίνω σαν αυτόν. Σαν αρχηγός δεν μπορώ να μιλάω τόσο πολύ, προσπαθώ να μιλάω με τα πόδια στο γήπεδο. Αυτή είναι η δουλειά μου».