Δηλώσεις στήριξης για Ντεπάι από Κρόιφ

Σε δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του Μέμφις Ντεπάι προέβη ο Ζόρντι Κρόιφ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.



Δηλώσεις στήριξης για Ντεπάι από Κρόιφ

Ο γιός του Γιόχαν Κρόιφ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» σχολίασε τις δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον 22χρονο συμπατριώτη του στο Μάντσεστερ, συγκρίνοντας μάλιστα το παράδειγμά του με το πέρασμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Μπαρτσελόνα.

«Η Γιουνάιτεντ είναι σίγουρα ένα τεράστιο κλαμπ αλλά πιστεύω πως και ο Μέμφις είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Μερικές φορές ένας ποδοσφαιριστής και μια ομάδα απλά δεν κολλάνε»

«Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Ιμπραΐμοβιτς. Όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα ήταν ήδη ένας καταξιωμένος παίκτης αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ο σύλλογος ή ο Ζλάταν»

«Συνήθως η δεύτερη σεζόν προσφέρεται για πιο ασφαλή συμπεράσματα αλλά οι αλλαγή προπονητή στην ομάδα (σ.σ. Φαν Χάαλ-Μουρίνιο) δείχνει να τον επηρέασε» ανέφερε ο 42χρονος Ολλανδός στο «Gulf News».