Σάουθγκεϊτ: «Θα ήταν ιδανικό»

Την ώρα που στην FA ετοιμάζονται να λάβουν την τελική τους απόφαση για το ποιος θα είναι ο νέος... κανονικός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, ο υπηρεσιακός της, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε πως θα ήταν μεγάλη του χαρά να συνεχίσει, όμως για την ώρα απολαμβάνει τη στιγμή.



Σάουθγκεϊτ: «Θα ήταν ιδανικό»

Ο Άγγλος τεχνικός ετοιμάζεται για το τελευταίο του βάσει συμφωνηθέντων παιχνίδι στον πάγκο των «τριών λιονταριών», το φιλικό με την Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ», και δεν αποκλείεται τότε να γίνει και η ανακοίνωση πως η ομοσπονδία θα του εμπιστευθεί σε μόνιμη βάση τα κλειδιά της ομάδας.

Πάντως για τον ίδιο ούτε αυτό, ούτε κάποιο άλλο ενδεχόμενο φαίνεται να έχουν σημασία.

«Θα ήταν ιδανικό για μένα, καθώς μου άρεσε ο ρόλος και η κάθε ευθύνη που ήρθε μαζί του, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει μια ευκαιρία προς όλους ώστε να βρουν χρόνο να αποφασίσουν. Είναι στο χέρι της FA τι θέλει και τι διαδικασία θα ακολουθήσει. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, που ήταν και το πιο σημαντικό. Θα το απολαύσω. Μου είχε ζητηθεί να αναλάβω την ομάδα για τέσσερα παιχνίδια και να την κρατήσω στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου» είπε μετά τη νίκη με σκορ 3-0 επί της Σκωτίας.