Ο’Νιλ: «Παίξαμε με κλασικό βρετανικό στιλ και δεν απολογούμαστε για αυτό»!

Το γεγονός πως το σύνολό του πήρε άνετα την εντός έδρας νίκη (4-0) επί του Αζερμπαϊτζάν επιλέγοντας να αγωνιστεί με τον... παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού των Βρετανών -που δίνει έμφαση στη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι- επισήμανε μετά το τέλος του αγώνα στο  «Γουίντσορ» ο προπονητής της Βορείου Ιραλανδίας, Μάικλ Ο’Νιλ.



Ο’Νιλ: «Παίξαμε με κλασικό βρετανικό στιλ και δεν απολογούμαστε για αυτό»!

Ο 47χρονος τεχνικός τόνισε παράλληλα, ότι τα ωραία γκολ που έβαλαν οι παίκτες του εξαλείφουν την οποιαδήποτε ανάγκη να ζητήσει... άφεση αμαρτιών η ομάδα για το πως προσέγγισε το παιχνίδι.

«Βγάλαμε πολλές μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή και ήξεραν ότι έπρεπε να παλέψουν για να τις αποτρέψουν. Στο τέλος, ήρθε εύκολα η νίκη. Αν τους αφήσεις να αποκτήσουν φόρμα στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να τους τη διασπάσεις. Εμείς δεν κάναμε κάτι τέτοιο, γιατί προωθήσαμε γρήγορα την μπάλα παίζοντας με ένα κλασικό βρετανικό στιλ ποδοσφαίρου. Δεν απολογούμαστε για αυτό. Η ποιότητα των τερμάτων που πετύχαμε, μπορεί να γίνει αντιληπτή».

Παρά την ευρεία νίκη της ομάδας του, ο Ο’Νιλ θεωρεί πως αντιμετώπισε ένα σύνολο με άρτια οργάνωση. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι. Το Αζερμπαϊτζάν είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και ο προπονητής του έκανε καλή δουλειά έχοντας μαζέψει επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια».