Στράχαν: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Τις προσπάθειες που κατέλαβαν οι παίκτες του απέναντι στην Αγγλία επευφήμησε ο Γκόρντον Στράχαν με το τέλος του αγώνα του «Γουέμπλεϊ» (ήττα με 3-0), αποφεύγοντας ταυτόχρονα να πει το οτιδήποτε αναφορικά με το μέλλον του στον ομοσπονδιακό πάγκο.



Στράχαν: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

«Νιώθω πραγματικά περήφανος για τον τρόπο που παίξανε, δεν είχαν φόβο στο παιχνίδι τους. Ήρθα εδώ με μια ομάδα που είχε ηττηθεί 3-0 (εννοώντας το παιχνίδι του Οκτώβρη με τη Σλοβακία), έχοντας κάνει μόλις μια ευκαιρία, και τίποτα παρόμοιο δε συνέβη σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν μια γενναία, πιο οργανωμένη εμφάνιση και οι φίλαθλοι μπορούν να είναι περήφανοι για ό,τι έκαναν.

Δε νομίζω πως τους ζητάω περισσότερα απ’ όσα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν. Απλά χρειάζεται μερικές φορές ένα διάλειμμα ή και λίγο … μαγεία στο παιχνίδι. Αισθάνομαι ειλικρινά άσχημα για τα παιδιά, αλλά περήφανος για την προσπάθεια τους», ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου προπονητή.

Καμία διάθεση να σχολιάσει το αν πρόκειται να συνεχίσει ή όχι να βρίσκεται στον εθνικό πάγκο δεν είχε ο Γκόρντον Στράχαν, όπως έδειξε σε έντονο τόνο μετά το παιχνίδι σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Είναι δύσκολο να αποδεχθείς οτιδήποτε, και δεν είναι η ώρα να το σκεφτείς. Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για τους παίκτες και στη ζωή δουλέψεις σκληρά,. Αν θεωρείται πως σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου, τότε δεν με ξέρετε, και αν νομίζετε πως ανησυχώ για μένα, είστε τελείως λάθος».