Αλαρντάις: «Δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον μου»

Τη σιγουριά για την αθωότητά του εξέφρασε σε δηλώσεις ο Σαμ Αλαρντάις, αμέσως μετά την εξαίρεσή του από τη λίστα της αστυνομίας σχετικά με το σκάνδαλο δωροδοκίας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.



Αλαρντάις: «Δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον μου»

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αγγλίας δεν βρίσκεται ανάμεσα στους υπόπτους, όπως ενημερώθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα (11/11) μέσω επιστολής που του απέστειλε η αστυνομία του Λονδίνου.

Ο «Μπιγκ Σαμ» θέλησε να υπερτονίσει την αθωότητά του, δηλώνοντας πως αισθάνεται περήφανος που κάθισε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Παράλληλα, προτρέπει την Αγγλική ομοσπονδία να δράσει γρήγορα στην υπόθεση που ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο της χώρας.

«Ήμουν σίγουρος πως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον μου. Τώρα ζητώ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να επιληφθεί επί του θέματος το συντομότερο δυνατό. Μπορεί να είμαι στενοχωρημένος που η θητεία μου έληξε σύντομα, παρόλα αυτά είμαι περήφανος που επιλέχθηκα ως προπονητής της εθνικής Αγγλίας και ελπίζω η σημερινή εξαίρεση από τη λίστα της αστυνομίας να μου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσω», είπε ο Αλαρντάις σχετικά με την απόφαση της αστυνομίας.