«Φρενίτιδα» για Κουτίνιο!

Τεράστιο ενθουσιασμό «σκορπάει» με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό ο Φιλίπε Κουτίνιο, τόσο στους αγώνες του με τη Λίβερπουλ, όσο και σε εκείνους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βραζιλίας.



«Φρενίτιδα» για Κουτίνιο!

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» δεν καταπλήσσει μόνο με την απόδοσή του στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ αποτελώντας έναν εκ των βασικών λόγων, για τους οποίους ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ φιγουράρει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος έπειτα από έντεκα αγωνιστικές.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής φρόντισε να δείξει τη μεγάλη φόρμα που διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα και με τη φανέλα της «σελεσάο», ανοίγοντας το σκορ και όντας γενικά ένας από τους πρωταγωνιστές στην εντός έδρας νίκη-θρίαμβο (3-0) επί της μεγάλης αντιπάλου στη Λατινική Αμερική, Αργεντινής, στο ματς που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/11) στο Μπέλο Οριζόντε για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας (2018).

Η αγωνιστική άνοδος του Κουτίνιο μόνο... απαρατήρητη δεν περνάει και μια σημαντική ένδειξη περί αυτού έγκειται στο ότι η καταλανική εφημερίδα «Σπορτ» έχει ως κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδό της το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον παίκτη της Λίβερπουλ, τον οποίο, όπως γράφει, παρακολουθούν... στενά οι «μπλαουγκράνα» θεωρώντας ότι ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού της ισπανικής ομάδας και τονίζοντας παράλληλα τη... χημεία που υπάρχει με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας και άσο των Καταλανών, Νεϊμάρ.

 

Παρακάτω, μπορείτε να απολαύσετε το πολύ όμορφο τέρμα που πέτυχε ο Κουτίνιο στο εικοστό πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην «Αλμπισελέστε».