Έρικσεν: «Πρέπει να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας»

Την ανάγκη για άμεση βελτίωση και επομένως καλύτερα αποτελέσματα για την Τότεναμ εξέφρασε ο Κρίστιαν Έρικσεν, χωρίς παράλληλα να τα βάφει ... μαύρα αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι για τα «σπιρούνια» τη φετινή περίοδο.



Έρικσεν: «Πρέπει να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας»

«Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα, αυτό συνέβη με όλη την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος με αρκετές ισοπαλίες και κάποιες ήττες που μας επηρέασαν αρνητικά.

Eίναι δύσκολο να βρεις ρυθμό αγωνιστικά όταν υπάρχουν τόσα πολλά ματς. Ενάντια στην Άρσεναλ πάντως, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιθανώς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει», ανέφερε ο Δανός, με αφορμή το γεγονός ότι η Τότεναμ μετράει εφτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζους, πιστεύει πως μακροπρόθεσμα οι επιτυχίες θα έρθουν για την ομάδα του: «Βλέπω ένα λαμπρό μέλλον, πιστεύω πως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο ανθρώπων και παικτών που μπορούν να επικοινωνούν καλά μεταξύ τους, αλλά και ένα προπονητικό γκρουπ που βοηθάει ιδιαίτερα και επικοινωνεί με τους παίκτες. Γνωρίζουμε το τι θέλουμε και ευελπιστούμε πως στο τέλος θα το πετύχουμε».