Αποθέωσε Στόουνς ο Νέισμιθ

Τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Τζον Στόουνς επαίνεσε ο Στίβεν Νέισμιθ, ο οποίος πρόκειται να τον συναντήσει ξανά αύριο (11/11, 21.45) ως αντίπαλο στο «Γούμπλεϊ», στο πλαίσιο του αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία.



Αποθέωσε Στόουνς ο Νέισμιθ

Για τον Στίβεν Νέισμιθ, στον αυριανό αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Αγγλία για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη, οι συμπατριώτες του θα πρέπει να δώσουν μεγάλη έμφαση στον 22χρονο αμυντικό και στο πώς θα τον εξουδετερώσουν αγωνιστικά.

«Ο Στόουνς έχει τις δυνατότητες να γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είναι το ακριβώς αντίθετο σε σχέση με κάθε Βρετανό κεντρικό αμυντικό. Και για αυτό πιθανώς αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου ο προπονητής θα είναι χαρούμενος για εκείνον. Είναι νέος και μπορεί ακόμα να κάνει λάθη. Ειδικά στην Αγγλία, δεν είναι εξοικειωμένοι με τους παίκτες τους στο να κάνουν αρκετά λάθη χωρίς να τους κατηγορούν μετά», ήταν τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του Τζον Στόουνς στην Έβερτον.

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ και το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσει η σκωτσέζικη ομάδα, ο 30χρονος μέσος ανέφερε: «Χρειάζεται να παίξουμε πιο έξυπνα γνωρίζοντας το πόσο και πότε πρέπει να τους πιέσουμε. Θα δουλέψουμε σε αυτό πολύ περισσότερο λόγω και των αναγκών του παιχνιδιού».