Τίτε: «Ο Πεπ είναι ο κατάλληλος για τον Γκάμπριελ»

Καταλληλότερο προπονητή για να αναλάβει το έργο της αγωνιστικής βελτίωσης του Γκάμπριελ Ζέσους χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο συνάδελφός του στην Εθνική Βραζιλίας, Τίτε.



Τίτε: «Ο Πεπ είναι ο κατάλληλος για τον Γκάμπριελ»

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός χαρακτήρισε σωστή την επιλογή του 19χρονου επιθετικού να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για χάρη των «πολιτών», λόγω της παρουσίας του Καταλανού, εκθειάζοντας παράλληλα και τον ίδιο τον νεαρό άσο, χαρακτηρίζοντας τον «άλογο» εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

«Είναι ένα δαιμόνιο παιδί. Η επιτάχυνση και η περιστροφή του σώματός του είναι μοναδική. Πρόκειται για ένα άλογο. Ένα πολύ δυνατό ζώο εντός αγωνιστικού χώρου»

«Όταν υπέγραψε στη Σίτι δεν είχε ρωτήσει για τη συμβουλή μου διότι μόλις είχαμε γνωριστεί. Πιστεύω όμως πως έκανε τη σωστή επιλογή κυρίως λόγω του προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστεί εκεί» δήλωσε στο «SporTV» o 55χρονος κόουτς.

Να σημειωθεί πως η συνεργασία του Γκάμπριελ Ζέσους με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά επίσημα στις 2 Ιανουαρίου του 2016, οπότε και θα μετακομίσει μόνιμα στο Νησί , αποχαιρετώντας την Παλμέιρας στην οποία αγωνίζεται έως σήμερα.