Στηρίζει Σανέ ο Γκουντογκάν

Τη βεβαιότητα του πως ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Λιρόι Σανέ, θα καταφέρει σταδιακά να βρει το ρόλο του στην ομάδα και να προσφέρει αυτά που μπορεί, έδειξε μέσω δηλώσεων του ο Ιλκάι Γκουντογκάν.



Στηρίζει Σανέ ο Γκουντογκάν

Ο 20χρονος εξτρέμ, προερχόμενος στο Μάντσεστερ από τη Σάλκε το περασμένο καλοκαίρι, δεν έχει «εγκληματιστεί» ακόμα στην Αγγλία και στο νέο του σύλλογο, αυτό όμως δεν ανησυχεί τον συμπατριώτη του Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος τόνισε πως με τον καιρό ο Σανέ θα αρχίσει να βγάζει τον πραγματικό του αγωνιστικό εαυτό.

«Είναι πολύ λογικό να προσπαθεί ακόμα να βρει τα ποδοσφαιρικά πατήματα του ο Λιρόι», δήλωσε στο «Kicker» o συμπαίκτης του στην εθνική Γερμανίας. Και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως ο Λιρόι έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα για να ανταπεξέλθει στις καταστάσεις. Είναι άνετος και γνωρίζει καλά τις δικές του δυνατότητες. Μπορείς να διακρίνεις το ότι είναι λίγο ντροπαλός, αλλά είναι μόλις 20 χρονών. Πέρασα μια παρόμοια κατάσταση όταν πήγα στη Ντόρτμουντ από τη Νυρεμβέργη, οπότε γνωρίζω πώς είναι. Θα βρει τον καλό εαυτό του και θα τα πάει καλά και στη Μάντσεστερ Σίτι, εγώ θα τον στηρίζω όσο χρειάζεται».