Σουάρες: «Με τον Στάριτζ... γελούσαμε για το πέναλτι με τη Γιουνάιτεντ» (vid)

Μια τρομερή ιστορία από το 2014 φέρνει στο προσκήνιο στην ανανεωμένη έκδοση της αυτοβιογραφίας του, ο Λουίς Σουάρες, αναφορικά με τα τρία πέναλτι που είχε κερδίσει η Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», σε ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! «Γελούσαμε όταν μου είπε ότι αισθάνθηκε επαφή» αναφέρει για τη... βουτιά του Στάριτζ!



Σουάρες: «Με τον Στάριτζ... γελούσαμε για το πέναλτι με τη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ο Ουρουγουανός νυν φορ της Μπαρτσελόνα, θυμάται τον τρόπο με τον οποίο ο Άγγλος επιθετικός που συνεχίζει στους «κόκκινους», είχε ξεγελάσει τον ρέφερι σε μαρκάρισμα του Βίντιτς και είχε κερδίσει το τρίτο πέναλτι της Λίβερπουλ, με τον Τζέραρντ όμως να μην καταφέρνει να κάνει το χατ-τρικ από την άσπρη βούλα.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα παίρναμε τρία πέναλτι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και πολύ περισσότερο δεν πίστευα ότι θα παίρναμε αυτό του Στάριτζ. Πραγματικά απλά... πέταξε το σώμα του κάτω. Ήταν τόσο καλή η βουτιά του που ακόμα κι εγώ πίστεψα πως ήταν πέναλτι αρχικά, αλλά όταν είδα τον Βίντιτς να τον πλησιάζει τόσο έξαλλος, το ξανασκέφτηκα... Όταν είδα το ριπλέι κατάλαβα ότι ο Στάριτζ ήταν ένα μέτρο μακριά από τον αμυντικό. Όταν του το είπα αργότερα, μου απάντησε “αισθάνθηκα μια επαφή” και αρχίσαμε να γελάμε»

Θυμηθείτε εκείνο το ματς: