Σάουθγκεϊτ: «Δεν είμαι εγώ ο σημαντικός»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλησε να πάρει τα φώτα από πάνω του, τα οποία στράφηκαν σε εκείνον καθώς πλησιάζουν οι μέρες που θεωρητικά θα αφήσει τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, λέγοντας πως σημαντικό είναι το τρίποντο κόντρα στην Σκωτία και όχι εάν η επόμενη ημέρα θα τον βρει μόνιμο στο πόστο του...



Σάουθγκεϊτ: «Δεν είμαι εγώ ο σημαντικός»

«Το τι θα συμβεί με μένα δεν είναι σημαντικό για το επόμενο δεκαήμερο. Αυτό που μετράει είναι να ετοιμαστούμε για την Σκωτία και να φέρουμε την ομάδα είτε στην πρώτη θέση είτε περασμένη στην επόμενη φάση το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί στρέφω την προσοχή μου. Έχουμε δύο πολύ συναρπαστικά παιχνίδια μπροστά μας στα οποία θα είμαι στον πάγκο και ανυπομονώ γι' αυτό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αφήσω την χώρα μου σε καλή θέση σε ένα μεγάλης σημασίας από όλες τις απόψεις παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα των Σκωτσέζων δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα τους στα ματς που έδωσαν. Έχουν αδιαμφισβήτητα τρέλα για το παιχνίδι αυτό και το κλίμα στα αποδυτήριά τους θα είναι πολύ δυνατό. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και σε αυτόν τον τομέα, να τους παίξουμε σωστά και να τους κερδίσουμε» είπε πριν την συνάντηση των παραδοσιακών αντιπάλων προς τα τέλη της εβδομάδας.