Πρέμιερ Λιγκ – 11η αγωνιστική (preview)

Σήμερα, το βόρειο Λονδίνο χωρίζεται στα δύο. Άρσεναλ και Τότεναμ αναμετρώνται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, σε ένα ματς που θα δείξει τα αποθέματα των δύο ομάδων ενόψει της δύσκολης συνέχειας...



Πρέμιερ Λιγκ – 11η αγωνιστική (preview)

Το δεύτερο «μισό» της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει λοιπόν με το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ. «Πετάνε φωτιές» οι «κανονιέρηδες», την ώρα που η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δείχνει να «ψάχνεται» στα τελευταία της ματς, κάτι που επιβεβαίωσε και στην εντός έδρας ήττα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ (0-1).

Με ψυχολογία μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Ίντερ μεσοβδόμαδα, η Σαουθάμπτον καλείται να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Χαλ, που μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της ματς.

Με την εικόνα που δείχνει η Λίβερπουλ στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, δύσκολα θ' αφήσει βαθμούς στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Γουότφορντ. «Χρέος» για τους «κόκκινους» οι τρεις βαθμοί της νίκης, σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία η Τσέλσι.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Σουόνσι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μοιάζουν… άρρωστοι και η νίκη τους επί των «κύκνων», μόνο με σιγουριά δεν μπορεί να πει κάποιος πως θα επιβεβαιωθεί.

Τέσσερα ματς δίχως ήττα μετρά η Λέστερ, η οποία ωστόσο μετά από δύο σερί ισοπαλίες, θα ήθελε ομολογουμένως να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Κάκιστη η παράδοση για τις «αλεπούδες», έχουν 20 ολόκληρα χρόνια να κερδίσουν τη σημερινή τους αντίπαλο...

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (6/11):

Άρσεναλ – Τότεναμ

Χαλ – Σαουθάμπτον

Λίβερπουλ – Γουότφορντ

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ