Τσαν: «Η Γιουνάιτεντ δε σέβεται τον Σβαϊνστάιγκερ»

Για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Εμρέ Τσαν.



Τσαν: «Η Γιουνάιτεντ δε σέβεται τον Σβαϊνστάιγκερ»

Είναι γνωστό πως ο «Σβάινι» δεν περνάει τις καλύτερες μέρες στο Μάντσεστερ. Η έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ έθεσε ουσιαστικά τον 32χρονο εκτός ομάδας, καθώς ο Πορτογάλος τον ανάγκασε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Παρόλο που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας στις αρχές της εβδομάδας, η αγωνιστική δράση φέτος είναι μηδενική για τον Σβαϊνστάιγκερ. Η στάση των «κόκκινων διαβόλων» προς τον πρώην αρχηγό της εθνικής Γερμανίας δεν αρέσει καθόλου στον Εμρέ Τσαν, ο οποίος εκφράζει την άποψη πως η Γιουνάιτεντ δεν σέβεται τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπάγερν Μονάχου.

«Ξέρω πολύ καλά τον Σβαϊνστάιγκερ και έχω παίξει μαζί του. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και θρύλος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά νομίζω πως δεν τον σέβονται. Είναι κρίμα γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Είναι άνθρωπος που πάντα δούλευε σκληρά. Όταν πήγα στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν, ήταν ο πρώτος που ήρθε και μου είπε: ‘Αν χρειαστείς κάτι έλα σε μένα’. Ήταν μεγάλη βοήθεια για εμένα αυτό, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», δήλωσε ο 22χρονος μέσος της Λίβερπουλ στην εφημερίδα Daily Mail.