Κόιλ: «Ο Χιούτον θέλει να μείνει»

Μέγιστο είναι πλέον το ρίσκο στη Νιούκαστλ για την απομάκρυνση του Κρις Χιούτον από την τεχνική της ηγεσία, όπως τόνισε ο προπονητής της Μπόλτον, Όουεν Κόιλ, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων, για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Κόιλ: «Ο Χιούτον θέλει να μείνει»

Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Χιούτον με τις «καρακάξες» δεν ξεκίνησαν ποτέ, παρά τους ισχυρισμούς της διοίκησης της ομάδας και αυτό, είναι το θέμα που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα του Τύπου και κάνουν λόγο για πρόθεση των ιθυνόντων τη Νιούκαστλ να απολύσουν τον προπονητή. Ο Κόιλ, υποστήριξε πως αν η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του θέλει να κρατήσει τον Χιούτον στο «τιμόνι», τότε θα πρέπει να δράσουν άμεσα.

«Ο Χιούτον έχει καταφέρει πάρα πολλά μέχρι στιγμής. Όσο το δυνατόν συντομότερα λυθεί το θέμα του συμβολαίου του, τόσο θα ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο αποχώρησής του, αφού αυτός ο προπονητής μπορεί να βοηθήσει τη Νιούκαστλ. Δεν χωράει αμφιβολία πως ο ίδιος θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στην ομάδα και το θέμα θα πρέπει να λυθεί άμεσα» τόνισε ο προπονητής της Μπόλτον για τον ομόλογό του στις «καρακάξες».