Πρέμιερ Λιγκ – 11η αγωνιστική (preview)

Τα μισά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ λαμβάνουν χώρα σήμερα, με το ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Έβερτον να ξεχωρίζει.



Πρέμιερ Λιγκ – 11η αγωνιστική (preview)

Aισίως στην 11η αγωνιστική βρίσκεται η Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπόρνμουθ να υποδέχεται το «Vitality» την Σάντερλαντ. Πείθουν περισσότερο οι γηπεδούχοι, την ώρα που για τις «μαυρόγατες», ο Ντέιβιν Μόγιες βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Το αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών επιθυμεί να διακόψει η Κρίσταλ Πάλας, που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι. Από το 0-0 κόντρα στη Μαν. Γιουνάιτεντ προέρχονται οι «κλάρετς», ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κόντρα στη Μίντλεσμπρο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ξεσπάσει», μετά και τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα με 3-1, η οποία αναπτέρωσε το ηθικό των «πολιτών», το οποίο ήταν μάλλον... πεσμένο το τελευταίο διάστημα.

Ενδιαφέρον ματς αυτό μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Στόουκ, δύο ομάδων που άργησαν να «πάρουν μπρος» στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος, η Τσέλσι φιλοξενεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Έβερτον, θέλοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα. Μόλις την πρώτη της νίκη ύστερα από πέντε αγωνιστικές σημείωσε την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Μπόρνμουθ – Σάντερλαντ

Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας

Μάντσεστερ Σίτι – Μίντλεσμπρο

Γουέστ Χαμ – Στόουκ

Τσέλσι – Έβερτον

6/11

Άρσεναλ – Τότεναμ

Χαλ – Σαουθάμπτον

Λίβερπουλ – Γουότφορντ

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ