Η «συγγνώμη» του Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι

Την ανάγκη να ζητήσει συγχώρεση από τους ανθρώπους της ομάδας του για τα όσα έχουν δημοσιευτεί ήδη από το καλοκαίρι και αφορούν τον ίδιο, ένιωσε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ.



Η «συγγνώμη» του Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο 33χρονος Ιβοριανός με μία τοποθέτησή του στο Facebook, εξέφρασε το βαθύτατο σεβασμό που τρέφει προς τη Σίτι, τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή, αλλά και τον κόσμο των «πολιτών», ο οποίος του συμπαραστέκεται την περίοδο αυτή, κατά την οποία βρίσκεται στο... ψυγείο, μιας και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Παράλληλα, ο Τουρέ απολογήθηκε όχι μόνο για τις δηλώσεις του ιδίου, αλλά και για αυτές των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν, «φωτογραφίζοντας» έτσι τόσο τον ατζέντη του, Ντιμίτρι Σέλουκ, όσο και τον ίδιο του τον πατέρα, οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αφρικανό χαφ, στην άτυπη αυτή έριδα που έχει ξεσπάσει με τον προπονητή και τη διοίκηση της Σίτι ως συνέπεια του αγωνιστικού παραγκωνισμού του ποδοσφαιριστή.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το ποστάρισμα του Γιάγια Τουρέ μεταφρασμένο, αλλά και απευθείας από το «facebook».

«Παρακαλώ, δείτε τη δήλωσή  μου σχετικά με την κατάσταστη στη Μάντσεστερ Σίτι»:

«Θα ήθελα να απολογηθώ -εκ μέρους του εαυτού μου και των ανθρώπων που με εκπροσωπούν- στη διοίκηση και όλους εκείνους που εργάζονται στο σύλλογο για τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν κατά το παρελθόν».

«Αυτές οι δηλώσεις δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις μου για το κλαμπ ή τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό».

«Δεν νιώθω τίποτα άλλο παρά σεβασμό για τη Μάντσεστερ Σίτι και εύχομαι μόνο τα καλύτερα για αυτήν».

«Είμαι πολύ περήφανος που έχω αποτελέσει ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου και θέλω να βοηθήσω τη Σίτι να προοδεύσει ακόμη περισσότερο. Ζω για να παίζω ποδόσφαιρο και να διασκεδάζω τους οπαδούς».

«Με αυτό μου το σημείωμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για τα μηνύματα που μου στέλνουν στη δύσκολη αυτή περίοδο. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα και την οικογένειά μου».