Βενγκέρ: «Νόμιζα πως ο Εζίλ έκανε λάθος»

Ανακουφισμένος με την αίσια κατάληξη των... ελιγμών και το γκολ του Μεσούτ Εζίλ στην αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι προς στιγμήν ένιωσε ότι οι πολλές επιδείξης υψηλής τεχνικής του μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ δεν θα είχαν ευτυχή κατάληξη.



Βενγκέρ: «Νόμιζα πως ο Εζίλ έκανε λάθος»

Στο χθεσινό (1/11) ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μεσούτ Εζίλ σκόραρε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ με 3-2 εκτός έδρας, σφραγίζοντας την πρόκριση στη φάση των «16».

Ο Γερμανός απέφυγε με πολύ όμορφη κίνηση τον τερματοφύλακα που βγήκε από την εστία του, στη συνέχεια «άδειασε» με προσποιήσεις τους δύο αμυντικούς των πρωταθλητών Βουλγαρίας, πριν πλασάρει σε κενό τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παρόλα αυτά, ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί πως ο Εζίλ θα μπορούσε να έχει κάνει τα πράγματα πιο απλά και να έχει τελειώσει τη φάση νωρίτερα: «Στα δικά μου μάτια δεν φαινόταν η σωστή επιλογή, αλλά όταν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα,  μόνο τότε πίστεψα πως έκανε το σωστό. Οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν πάντα σωστές αποφάσεις. Ίσως θα ήθελα να είχε σκοράρει λίγο νωρίτερα, αλλά η ικανότητά του είναι τόση για να αποδείξει ότι έκανε το σωστό», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων».