Στόχος επετεύχθη για Μπρίστολ Ρόβερς και Κόβεντρι

Στη ζώνη των πλέι-οφ μπήκε το βράδυ της Τρίτης η Μπρίστολ Ρόβερς που επικράτησε 2-1 της Φλίτγουντ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της LeagueOne, με την ομάδα του Κλαρκ να επιστρέφει στις νίκες. Απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού αποκτά η Κόβεντρι μετά το 2-0 επί της Τσέστερφιλντ.  



Στόχος επετεύχθη για Μπρίστολ Ρόβερς και Κόβεντρι

Στο «Memorial Stadium» του Μπρίστολ, οι Ρόβερς βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ έπειτα από το απότομο ξεκίνημα της Φλίτγουντ και το γκολ του Χάντερ στο 4ο λεπτό.

Ωστόσο, αν και η αντίδραση άργησε να φέρει αποτέλεσμα, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις που έψαξαν στο ματς. Οι Τέιλορ (61') και Μοντάνο (73') έφεραν τα πάνω – κάτω για το τελικό 2-1 με το οποίο οι Ρόβερς επέστρεψαν στις νίκες και καταλαμβάνουν την 5η θέση στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου της LeagueOne.

Στο «Ricoh Arena», η Κόβεντρι αγχώθηκε, ήξερε ότι ήταν ένα παιχνίδι που αποκλειστικός στόχος έπρεπε να τεθεί η κατάκτηση και των τριών βαθμών κι όχι ένας συμβιβασμός σε κάτι λιγότερο, δεδομένης της κατάστασης στη βαθμολογία και το πέτυχε. Με τους Γουίλις και Ρόους να σκοράρουν στο 69ο και το 81ο λεπτό, οι «sky blues» επικράτησαν 2-0 της Τσέστερφιλντ, για να βρεθούν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκεί, παραμένει η ομάδα του Γουίλσον, στο -4 από τις θέσεις της σωτηρίας. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι νικητές λόγω αποβολής του Πέιτζ στις καθυστερήσεις.