«Έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει ο Ζλάταν»

Την άποψη του πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να αφήσει πίσω τους τις μέρες … αφλογιστίας και να αρχίσει να σκοράρει ξανά, παρέθεσε ο Τιερί Αρνί.  



«Έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει ο Ζλάταν»

Μιλώντας στην εκπομπή «Monday Night Football», ο παλιός φορ της Άρσεναλ τόνισε για τον Σουηδό: «Όλες οι πιθανές ερωτήσεις αφορούν τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Γουέιν Ρούνεϊ αλλά όχι τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκει τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση στην καριέρα του. Πρέπει να το αποδεχθεί αυτό. Ξέρω πως έχει τον χαρακτήρα και την ικανότητα να το κάνει, αλλά θα ήταν καλύτερο για εκείνον αν σκόραρε συχνότερα».

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το αν η αυτοπεποίθηση του ‘Ίμπρα’ μπορεί να κλονιστεί σημαντικά από την απουσία των γκολ εδώ και έξι αγώνες, είπε: «Μπορεί να γίνει αυτό, ιδίως όταν η ομάδα σου δεν κερδίζει. Μερικές φορές μπορεί να συμβαίνει αν η ομάδα σου κερδίζει παιχνίδια, γνωρίζει όμως και εκείνος πως είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ σε σημαντικά παιχνίδια. Δεν του είχε συμβεί πρόσφατα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει όμως να βρει έναν τρόπο να επανέλθει στα γκολ γιατί το χρειάζεται η ομάδα του».