Εκτός με Λεβερκούζεν Κέιν-Αλντερβάιρελντ, προλαβαίνει Άρσεναλ ο Άγγλος φορ

Χωρίς του Χάρι Κέιν και Τόμπι Αλντερβάιρελντ θα παραταχθεί η Τότεναμ και στην αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει πάντως πιθανότητες ώστε να προλάβει το ντέρμπι με την Άρσεναλ την Κυριακή (6/11).



Εκτός με Λεβερκούζεν Κέιν-Αλντερβάιρελντ, προλαβαίνει Άρσεναλ ο Άγγλος φορ

Κέιν και Αλντερβάιρλεντ δεν μπόρεσαν να βάλουν όλο το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση των «spurs» (πήραν μέρος στο πρώτο μισό) και ως εκ τούτου ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για το σημαντικό αυριανό (2/11) ματς με τους Γερμανούς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Την απουσία του Άγγλου φορ και του Βέλγου αμυντικού επιβεβαίωσε ο προπονητής της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως για τον Κέιν πως υπάρχει πιθανότητα να προλάβει το ντέρμπι με την Άρσεναλ την ερχόμενη Κυριακή (6/11).

«Όχι ο Κέιν δεν πρόκειται να είναι ούτε στον πάγκο με την Λεβερκούζεν. Πήρε μέρος μόνο στη μισή προπόνηση και το ίδιο ισχύει και για τον Αλντερβάρελντ. Περιμένουμε ο Χάρι να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη, για τον Τόμπι δεν ξέρουμε γιατί έχει διαφορετικό πρόβλημα» ανέφερε σχετικά ο Ποκετίνο, ο οποίος αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Λεβερκούζεν και τον Έρικ Λαμέλα

Harry Kane was stretchered off during the home win over Sunderland