Παίζει τα ρέστα της στη Γερμανία η Σέλτικ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσει να πάρει η Σέλτικ απόψε (21.15, ΟΤΕ sportHD 8) στο «Μπορούσια Παρκ» απέναντι στη Γκλάντμπαχ.



Παίζει τα ρέστα της στη Γερμανία η Σέλτικ

Το πόσο δύσκολο έργο θα έχουν οι «Κέλτες» βέβαια το γνωρίζουν ήδη εδώ και δυο εβδομάδες, όταν και ηττήθηκαν (0-2) εντός έδρας από τους Γερμανούς, στη μεταξύ τους «μάχη» ουσιαστικά για την 3η θέση, από τη στιγμή που Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει μάλλον απίθανο να χάσουν τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Με νίκη στη Γερμανία η Σέλτικ θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα προς το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ήδη έναν βαθμό από την ισοπαλία (3-3) στο «Σέλτικ Παρκ» με τη Σίτι, ενώ η Γκλάντμπαχ μετράει 3 βαθμούς από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.

Τα «πουλάρια» προέρχονται από το 0-0 με την ¶ιντραχτ Φρανκφούρτης, που τους άφησε με μόλις 12 βαθμούς στην 11η θέση της Μπουντεσλίγκα. ΑπΆ την άλλη, η Σέλτικ διατηρήθηκε με 28 βαθμούς  στην κορυφή της σκωτσέζικης Πρέμιερ, μετά το νικηφόρο πέρασμα (0-1) από την έδρα της Αμπερντίν το Σάββατο.

Αγωνιστικά νέα:

Γκλαντμπαχ: Γεμάτο το απουσιολόγιο του Αντρέ Σούμπερτ, καθώς θα λείψουν από την σημερινή αναμέτρηση οι Ντομίνγκες, Κρίστενσεν, Σούλτς, Ντουκουρέ, Ντρμιτς, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα των εξίσου τραυματιών Τραορέ-Αζάρ.

Σέλτικ: Aπό το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς αναμένεται να απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι Τίρνεϊ, Τουρέ, Σιμούνοβιτς αλλά και ο άρρωστος Γκρίφιθς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γκλάντμπαχ: Zόμερ, Κορμπ, Ελβέντι, Βέστεργκαρντ, Βεντ, Κράμερ, Στρομπλ, Γιόνσον, Στιντλ, Χόφμαν, Χαν

Σέλτικ: Γκόρντον, Γκαμπόα, Λούστιγκ, Σβιατσένκο, Ιζαγκίρε, Μπράουν, Μπίτον, Φόρεστ, Ρόγκιτς, Σίνκλερ, Ντεμπελέ