Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Σμάιχελ

Την ευκαιρία για να μιλήσει λίγο για την … παλιά του σχέση με την Κοπεγχάγη είχε ο Κάσπερ Σμάιχελ, και ενώ η Λέστερ αντιμετωπίζει αύριο (2/11, 21.45) την ομάδα της δανέζικης πρωτεύουσας, στην 4η «στροφή» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Σμάιχελ

Kόντρα στους πρωταθλητές Δανίας θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί νικών της στον 7ο όμιλο η Λέστερ, σε μια αναμέτρηση μάλλον ιδιαίτερη για τον 29χρονο γκολκίπερ της.

«Η Κοπεγχάγη είναι ο σύλλογος της περιοχής μου, εκεί που ζω στη Δανία, και είναι και η ομάδα που έχω δει περισσότερο από κάθε άλλη. Αυτό γιατί το στάδιο ήταν σχεδόν δυο λεπτά διαδρομής από το σπίτι μου. Το 'Πάρκεν' άλλωστε είναι το στάδιο της εθνικής μας ομάδας, οπότε γνωρίζω πως θα μου αρέσει», ανέφερε ο τερματοφύλακας των «Αλεπούδων», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Πρόκειται να είναι ένα ωραίο παιχνίδι, για το οποίο ανυπομονώ ιδιαίτερα. Έχω αρκετούς φίλους που παίζουν στο πρωτάθλημα της Δανίας και θα χαρώ να τους δω. Παρότι ο πατέρας μου (Πίτερ Σμάιχελ) αγωνίστηκε για τη Μπρόντμπι, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο 'δέσιμο' με μια ομάδα στη Δανία γιατί μεγάλωσα στην Αγγλία».