Τα εύσημα σε Πεπ και Αγουέρο ο Μέσι

Παρά τις δυσκολίες και τα σχόλια που ενίοτε δέχεται στην Αγγλία ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Λίονελ Μέσι πιστεύει πως με τον Καταλανό στον πάγκο μόνο προς το καλύτερο μπορεί να βελτιωθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντίνος σταρ έπλεξε επίσης το εγκώμιο για τον Σέρχιο Αγουέρο.  



Τα εύσημα σε Πεπ και Αγουέρο ο Μέσι

Εν αναμονή της αυριανής μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στη «Sun» για την προσεχή αντίπαλο των «μπλαουγκράνα» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί μια εξαιρετική ομάδα, κάθε χρόνο που τους αντιμετωπίζαμε είχανε καλή ομάδα, τώρα όμως και έχοντας τον Πεπ, θα μεγαλώσουν πολύ μέσα από τη δουλειά του»είπε για τους «πολίτες» και τον προπονητή τους ο Αργεντίνος.

Δεν παρέλειψε βέβαια να μιλήσει και για τον αγαπητό του φίλο αλλά και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Σέρχιο Αγουέρο: « Ο ‘Κουν’ είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, ένας σπουδαίος φίλος και ένας από τους καλύτερους στράικερ, όπως είναι και ο Λουίς (Σουάρες). Έχουν διαφορετικό στυλ, αν όμως προσέξεις και οι δυο μπορούν με τις κινήσεις τους να κρίνουν έναν αγώνα».