Άλλος... παίκτης ο Μόουζες

Αν και παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του ως φουλ – μπακ, ο Βίκτορ Μόουζες δηλώνει άλλος... ποδοσφαιριστής υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε και έφτασε το σημείο όπου απολαμβάνει πλέον τη θητεία του στην Τσέλσι.  



Άλλος... παίκτης ο Μόουζες

Έχοντας περάσει τις τρεις τελευταίες σεζόν δανεικός από τους «μπλε», ο 25χρονος εξτρέμ έχει επανέλθει στο Λονδίνο και βρίσκει το ρόλο του στα πλάνα του Κόντε, τονίζοντας πως μπορεί να μαθαίνει μια νέα θέση, αλλά είναι τέτοια η επίδραση του Ιταλού κόουτς στην αυτοπεποίθησή του που ο Μόουζες δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

«Δεν είχα ξαναπαίξει σε θέση φουλ μπακ στο παρελθόν, όμως άκουσα προσεκτικά όσα μου είπε ο προπονητής μου και όσα μου ζητάει να κάνω μέσα στο γήπεδο. Θέλω πλέον να βελτιώνομαι σε κάθε ματς. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερες εμπειρίες παίρνω. Πλέον το απολαμβάνω και περιμένω πως και πως το κάθε επόμενο ματς. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία και με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα που παίζει πίσω μου, μιλάμε αρκετά, τον καταλαβαίνω και προσέχουμε πολύ και οι δύο» ήταν τα λόγια του Μόουζες στο «SkySports».